Diensten

Bent u op zoek naar een vakkundige stukadoor met jarenlange ervaring in het vak? Kijk dan niet verder dan stukadoorsbedrijf A. Leijten! Als stukadoorsbedrijf leveren wij professioneel stukwerk voor de woning- en utiliteitsbouw, doen we aan het renoveren van verschillende ruimtes en maken we indien gewenst gebruik van de zogenaamde sierpleisters. Lees snel verder voor méér informatie over onze diensten!

Stukadoorsbedrijf A. Leijten: wat is het?

Wij zijn stukadoorsbedrijf A. Leijten, een professionele organisatie gevestigd in het Noord-Brabantse Boxtel. We verrichten uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden voor, tijdens én na onder meer verbouwingen, renovaties, restauraties en de nieuwbouw. Zodoende zijn onze stukadoors dé oplossing wanneer u op zoek bent naar een vakkundige verbouwing van verschillende vertrekken in het huis. Of het nu gaat om een verbouwing van uw keuken, een verandering in de badkamer of een complete metamorfose van de hal: wij draaien nergens onze handen voor om.

Voorbeelden
U kunt stukadoorsbedrijf A. Leijten inschakelen voor bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden:
Een complete renovatie van de badkamer;
Het aanbrengen van sierpleisters in de woonkamer;
Het faciliteren in stukwerk tijdens de uitbouw van de garage;
Het aanbrengen van stukwerk op een buitenmuur, zoals de tuinmuur;
Stukwerk op de gevel van uw woning;
En nog véél meer!

Sierpleisters
Stukadoorsbedrijf A. Leijten werkt tevens met sierpleisters – terecht een zeer geliefde wijze van stukwerk voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle inrichting van zijn of haar woning. Door middel van sierpleisters worden muren en wanden voorzien van een unieke mengeling van kunsthars en granietkorrels. Dit is een garantie voor een professionele en uiterst stijlvolle inrichting van een bepaalde ruimte. Bovendien behoren beschadigingen aan wanden met het aanbrengen van sierpleisters definitief tot het verleden. Een aanrader!

Ik ben geïnteresseerd in jullie diensten, wat nu?
Bent u geïnteresseerd in een van onze werkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Ook voor uiteenlopende en verschillende soorten vragen nemen we graag de tijd. Bel ons via 06-15224258, mail naar ons mailadres (info@aleijten.nl) óf bezoek de website (www.aleijten.nl) en vul het contactformulier in.